Skip to main content

Ons bedrijf

Opstart

Rudi Vaes is van kleinsaf aan geïnteresseerd in graafmachines en vrachtwagens. Op jonge leeftijd werkte hij reeds als grondwerker en groeide zijn interesse uit tot een passie. Hij werkte van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat om de stiel onder de knie te krijgen.

Om geld te sparen werkte Rudi tijdelijk in het buitenland. Zo kon hij nadien in België als zelfstandige grondwerker aan de slag. In 1979 startte hij zijn eigen zaak, het avontuur kon beginnen.
Rudi Vaes Zonhoven

Vaes Grondwerken

Groeien

In Zonhoven werd er op dat moment een nieuw industrieterrein, De Waerde, geopend. Rudi was de eerste die er zich vestigde: een klein kantoortje en een werkplaats met een koer achteraan. Hij kon hier al zijn materiaal stockeren en er was voldoende ruimte om aan zijn materiaal te werken.

Rudi kent de stiel als geen ander omdat hij vanaf de start het werk regelt, het papierwerk doet, sleutelt aan de machines en de werken uitvoert. Omdat Rudi zich vanaf het begin over al deze taken ontfermde, kende het bedrijf een sterke groei.

Toekomst

Enkele jaren geleden studeerde zijn zoon, Nick, af als ingenieur. Met de nodige theoretische kennis op zak, besloot Nick voltijds mee in het bedrijf te stappen. De toekomst van het bedrijf is dus verzekerd.

Indien u grondwerken, afbraakwerken, infrastructuurwerken,… gepland heeft, neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Samen met u worden de werken doordacht overlopen, ingepland en uitgevoerd volgens de regels van de kunst.

Nick Vaes - Toekomst